Long time friends!


En bild på mig och en av mina bästa vänner. Vi har känt varann sedan fjärde klass. Vår resa genom livet har sett väldigt olika ut och det har funnits perioder då vi inte umgåtts så mycket. Dock har vi alltid vetat, att när det väl gäller så finns vi där för varandra!

Med bilden vill jag bara säga: Grattis till din direktrisexamen Linda! Du är grym och jag ser framemot några spännande plagg!

Vill också passa på att säga att jag är väldigt lyckligt lottad. Har en hel hög med underbara vänner som förgyller mitt liv! Ingen mer nämnd men ingen glömd!!! I love you all!

En helt fantastisk helg!

Lördagen blev ju härligt solig och fin. Maken hjälpte pappa vid sommarstugan. På förmiddagen gjorde jag lite ärenden.Köpte bl a en Buddleja som skall planteras i trädgården. Blev ju helt kär i denna buske när vi var på Mön förra sommaren.
Vid ett tog jag och barnen tåget in till stan. Vi kollade på täten i Göteborgsvarvet och stod och hejade en stund. En skön stämning i stan kan man lugnt säga!
Sedan promenerade vi till Liseberg där vi mötte upp barnens farmor för att därefter gå och se........
En helt fantastisk föreställning skulle det visa sig!!! Tjejen som spelade Maria sjöng otroligt fint,ja,  alla i ensambeln var toppen! Efter tre och en halvtimme var det slut. Kvällen avslutades med ett par glas vin, jordgubbar hos min goa granne Jenny.
Gårdagen bjöd på fotbollsträning på fm.
På eftermiddagen åkte jag och min kompis Ewa in till Tillskärarakademin i Göteborg där vår vän Linda tog direktrisexamen. Otroligt kul att se hennes alster samt den modevisning som alla eleverna bjöd på!Specialvarvet i Göteborg


Igår var det dags för sonen och ett helt gäng av spelare i KIF Nybygget att springa Specialvarvet ( lopp för människor med funktionsnedsättning) - en del av Göteborgsvarvshelgen.
Med chartrad buss tog vi oss till Slottskogen. Nummerlappar hämtades ut, vi åt lite mellis och försökte värma oss då det var ganska kyligt.
Strax efter 11 började uppvärmningen. 
Eftersom det var första gången för oss stod vi ganska långt bak. Detta gör vi inte om! Sonen och jag ( sprang med som ledsagare) var tvungna att gå i trängseln de första 150 metrarna och därefter kryssades det mellan andra löpare under resten av loppet. Många meter extra. Sonen pinnade på och den här mamman ( som avskyr att springa) fick kämpa för att hänga med;)
Under loppet kom solen fram, varmt men ändå härligt! En glad publik på Slottskogsvallen hejade in löparna. Vi hade min mamma där. Sportdryck och vatten fanns till hands vid målet och löparna fick medalj och prispåse!
En härlig upplevelse var det i allafall och detta kommer vi göra om!


Rock of ages


För ett år sedan såg sonen, min mamma och jag denna musikal i Stockholm. Den var grymt bra!
Igår var det dags för min kompis Tirre att få sin 40-års present från oss och Ekmans. Hemlagad trerätters middag innan vi drog in till Rondo för att se Göteborgsversion av denna föreställning. Det blev en helt magisk kväll med hysteriska skratt, allsång och den slog Stockholmsversionen med hästlängder!!!! Allt är Per Anderssons förtjänst! Han är så otroligt rolig och hans improvisationer överraskade alla, inklusive sina medspelare. Ja, vilken kväll det blev! Glädje och energi och jag vet att 40- åringen var nöjd! ;)

RSS 2.0