Bara så ni vet! Light it up blue -VärldsautismdagenDenna dag gäller det att "lysa" upp världen i blått. För min del gäller blå klädsel från topp till tå!
Flera kända byggnader runt om i världen lyser blå denna dag, bl a Empire State Building i New York.
#LIUB#autism#awarness

Internationella Down Syndromdagen


Så här såg mina fossingar ut igår. För då var det Internationella downsyndromdagen och detta med udda strumpor ett sätt att visa att alla är lika mycket värda! Detta gjorde också att jag fick prata om detta ämne i flera klasser på jobbet. Prata om att olikhet är bra, att man är lika mycket värd oavsett utseende, bakgrund, funktionsnedsättning m.m.
Det var också härligt att se att några elever kom i udda strumpor, dagen till ära.

Det kommer bli en annan twist på det här med funktionsnedsättning om ett par veckor. Onsdagen den 2/4 kommer jag att klä mig helt i blått. Då är det Internationella Världsautismdagen, Light it up Blue! 
Firande


Vår lille men nu ändå så store kille! 12 år igår på Internationella glädjedagen!
Lycka, glädje och kärlek är för evigt förknippat med dig och din syster. Älskar er av hela mitt ❤️

Igår uppvaktades du på sängen med många paket och frukost. Idag firades du av släkten. Tacomiddag och äppelpaj på din meny.
FiFA 14, Harry Potter filmerna, benskydd, biljetter till fotbollsmatcher, bio och Sound of music, samt massor med snygga kläder låg i paketen. Uppskattat!Måns Möller "Jävla pajas - Det här skojar du inte bort"

Vilken kväll! Den inleddes på Bodega där vi käkade tapas innan kvällens föreställning på Aranäs Teatern.
Det skulle visa sig bli en fantastisk kväll med hysteriska skratt, tårar och för min del en hel del igenkänning.
Våra söner har precis samma diagnoser, dock med skilda specialintressen;)
Ja, jag kände verkligen igen mig när Måns beskrev sina djupa dalar men även i den glädje som man trots allt känner både för och med sitt barn. 
Att han sedan skruvar till de olika sakerna på ett humoristiskt sätt gör det så mycket bättre.
Det satt också två personer i publiken som hade otroligt lockande skratt så stundtals garvade alla inklusive Måns åt dem. Konstruktören från Volvo som kom försent till föreställningen lär väl inte göra om det misstaget igen. Då inbjuder man en komiker till ständigt nya skämt!:)

Ja, det var en superkväll! Tack Måns Möller!
KIDS med Apelgren och Mannheimer


Vilken kväll! Vilken föreställning! Jag skrattade så tårarna rann. Peters historia om förhud, knäckkok och mormor Gerds stora vader och Annas penisprat var verkligen helt sjukt roligt! 
Tror även våra föräldrar uppskattade julklappen!
Kan varmt rekommendera denna härliga show och jag tror jag kommer ha träningsvärk i skrattmusklerna imorgon!

RSS 2.0