Vilken underbar helg!

Sol,sol, sol!
Har hämtat mig efter ett par dagar med magkrångel ( som jag hoppas lite Losec skall fixa) gjorde denna helg till en lugn historia. En vilsam helg med sol och familj och svensk natur när den är som vackrast. Fotbollscup med sonen har också hunnits med.Fantastisk påskhelg


God mat
Vänner
Familj
Äggajakt
Äggrullning
Sköna promenader
Traditioner
Firande
Varmt väder
Loungen
Underbart
Framtida minnen

Glad Påsk
Nöjd pedagog!

Detta läsåret har varit fantastiskt! Ingen stress, lagom antal barn/pedagoger, en väl fungerande grupp m.m.
Då kan man satsa på långsiktiga projekt med kvalite. Så från september t o m mars arbetade vi med konsttemat Monet.
Det hela avslutades med ett vernissage den 7 april. Över hundra personer kom, fantastiskt kul för barnen! Nedan kommer lite bilder från detta event.
Vill ni vad man kan göra mer på ett fritids nuförtiden, kolla in vår blogg.
http://fritidshemmetbla1.blogspot.se

Betraktelser från tidiga morgonpromenader
Sedan första april har jag som mål att promenera slingan varje morgon innan frukost/arbete. Traskar iväg vid sextiden och det är ljuvligt att se solen gå upp.
Vårtecknen blir fler och fler. Vitsipporna börjar slå ut, hackspetten hörs liksom ett gäng småfåglar.
Rådjur har setts, mött grannar på väg till BB, sett ambulansen köra iväg med en äldre man. Ja, mycket får man vara med om medans man traskar och njuter av stillheten som bara en härlig vårdag kan bjuda på.

Hälsade på Tirres underbara kattungar idag


För åtta veckor sedan födde Tirres norska skogskatthona Storm,fyra helt ljuvliga kattungar. Först idag hade jag möjlighet att hälsa på dem.Helt underbara och så ursöta! Honan i kullen skall Tirre behålla.
Ja, man kan verkligen säga att djurungar är det gulligaste som finns.
Fast i denna familjen kommer inga in, sonens allergier sätter stopp för detta!Light it up Blue- Internationella världautismdagen 2 aprilSom sagt, jag gick "all in" denna dag. Utmanade också kollegorna. Alla tog det på allvar så hela vår avdelning var blåklädda!
Barnen uppmärksammade oss vilket gjorde det enkelt att föra dagen och dess betydelse på tal. Vi pratade om vad autism är för något m.m.
I veckan som kommer blir det att prata autism i en av femmorna.


RSS 2.0