RIP Klas Ingesson

Har ju alltid älskat fotboll! IFK Göteborg är laget i mitt ❤️. Det var i mitt favoritlag jag såg denne fantastiske fotbollspelare för första gången. 
En kämpe som verkligen utmärkte sig. Sedan kom VM i USA 1994 och han blev en av våra bronshjältar. Kommer aldrig att glömma hans insatser där. 
Men idag gick denna hjälte ur tiden alldeles för tidigt, endast 46 år gammal!
Jävla cancer!
Tårarna rinner när jag läser vad Kenneth Andersson och de andra bronshjältarna har skrivit om hela Sveriges Klabbe. 
Som sagt, vila i frid Klas Ingesson! Vi är många som kommer minnas allt du gjort för svensk fotboll. 

Halloween på jobbet

Igår hade vi Halloweenfest för barnen på jobbet. Tre fröknar utklädda till häxor av olika slag, spökhistorier, mat och kaka, lekar av olika slag, spöktunnel , monster, sång och en pumpa såklart. Ja, ett gäng väldigt nöjda barn traskade hem i höstmörkret.


En helg i underbara vänners lag!

Förra helgen tillbringades med vänner.
Fredag kväll tillbringades med hela "gamla" Pelikangänget, hemma hos Agneta. Skaldjur, vin , samtal och skratt! Allt i en salig blandning till sena timman. Gick och la mig kl. 02 men sedan gick reveljen kl. 06.30 för den traditionsenliga  helgen i Ullared.
Jessica, Anna, Liselotte och jag shoppade loss innan vi drog till vår lilla stuga. Väl där blev det pizza i kartong, vin, julklappslek, skratt och stoj! :)
Ganska tidig revelj och mer shopping blev det även under söndagen.
Ja, det blev en fantastisk helg med underbara vänner. Är lyckligt lottad över att jag har så många fantastiska vänner!

Nybygget 10 år!

Sedan fem år tillbaka är jag tränare för Nybyggets barn och ungdomslag, ett lag för barn och ungdomar med olika funtionsnedsättningar. Jag känner mig fantastiskt priviligierad som får träna detta härliga gäng. 
Positiva, oerhört olika, härliga och prestigelösa är alla i laget vilket är härligt. Det är också härligt att se vilken gemenskap denna fotboll skapar, man är någon, man finns i ett sammanhang.
Den 3 augusti 2004 startade ett par eldsjälar Nybygget, nu finns det ett A-lag, ett B- lag och Barn och Ungdomslaget.
Igår så firades 10-års jubileet med bowling, efterföljande tacobuffe, utdelning av diplom, tenntallrikar, minnespokaler och överraskande musikunderhållning och tårta.
Vi ledare fick en fin blomma av FUB här i Kungsbacka!Årets TV -serie

Känner mig helt förhäxad av denna serie. Älskar tidsresan, naturen, gaeliskan och en hel del annat. Kommer nog till någon vanlig kanal så småningom men jag har spanat in den på ViaPlay


Dessa filmer rekommenderas

Låg däckad i en ruskig infektion för några veckor sedan. Feber, ont i halsen, tappade rösten samt att hjärnan gick på högvarv på grund av en mängd sorgliga saker. 
Då passade jag på att se en del film. Dessa rekommenderas! 

Inga komedier, gripande och rörande!

Något att njuta av i höstmörkret


Shoppade denna fina Ernstlykta i Stockholm. Kommer lysa upp i höstmörkret.

Underbar helg i StockholmFörra helgen tillbringades i Stockholm med maken och våra kompisar Micke och Ulle. En riktig myshelg blev det! God mat, härliga samtal, flanerande, shoppande, gott vin och Livet är en schlager på Cirkus. Helen Sjöholm och Peter Jöback och resten av artisterna ( Johan Glans, Jonas Helgesson, Måns Möller m fl) var helt fantastiska.
Vi bodde på Elite Hotel Arcadia vid tekniska högskolan. Sköna sängar och fantastisk frukost, ett ställe att rekommendera.
Enda minus får restaurang Gåsgränd 4 i Gamla stan samt SJ.
Vi kom hem med ca 3 timmars försening!
Sådana här minisemestrar är toppen för både kropp och själ!

RSS 2.0