Dotterns andra resa

Dottern går på Öckerö seglande gymnasium och jag kan bara säga att det är en fantastisk skola, hon har trivts från första stund. 
Den 19 augusti startade SAM 1417 sin andra resa och denna gång fick vi vinka av dem vid kajen på Öckerö. En strålande sensommardag blev det kramkalas innan T/S Gunilla la ut. Nu väntar Lübeck- Portsmouth-Cherbourg- La Coruna- Lissabon. Ja, deras äventyr är fantastiska men jag vet också att det är mycket jobb mellan varven, både på båten och med pluggandet. Fast dottern älskar det! Vi gläds givetvis med henne och älskar att ta del av bloggarna på skolans hemsida och bilderna på instagram. 

Korfu-två underbara veckor

Så är semestern slut för den här gången. Mycket pysslande här hemma, en tur till Mölle, grill, arbete under Gothia Cup, mys med vänner och familj och så avslutningsvis två veckor i Agios Giorgios på Korfu.
Två underbara veckor med avkoppling, god mat, bad, sol och värme.
Här kommer lite bilder.
Hotell Anastasia- vi hade en toppenlägenhet!Typiskt för Korfu- inbakad fetaost med honung.Mums!
Firande av världens finaste 17-åring!
Otroliga solnedgångar
Tidiga morgonpromenader med frukostinköpi slutet och med sommarpratare i öronen. Kan varmt rekommendera paret Mannheimer-Apelgren, Markus Näslund, Saga Becker, Tom Alandh m.fl.
Hyrbil en vecka tog oss till olika ställen på ön. Nerför knagglig lerväg till Cape Drastis.
Lammkotletter på favoritrestaurangen Oceano.
På villovägar.Paleokastritsa- knökat med folk men väldigt fint!Elvisshow till sonens förtjusning.Barbati-superfint!Avkoppling under parasoll!En av sju böcker som blev lästa under resan.
Ja, en toppenavslutning på semestern helt enkelt. Ända trista var att vi blev oerhört försenade på hemvägen. Vi klev in genom dörren 03.30 och jag skulle vara på jobbet 9.30.

RSS 2.0