Finaste farmorOm du hade levt hade du fyllt 95 år igår den 16 januari 2015. Snart sju år sedan du lämnade oss och du är oerhört saknad. 
Önskar att du hade fått se barnen bli äldre, följa dotterns äventyr på de "sju haven" och mycket annat.
Tänker på dig ofta! Borde kanske försöka mig på att göra din chokladkaka även om den aldrig kommer smaka som när du gjorde den.


Trettondagsafton 2015
Mysdag med makenIgår var det dags att få en av mina födelsedagspresenter av maken.En dag på stan, middag på restaurang och därefter övernattning på Posthotellet.
Det blev en supermysig dag. Vi inledde den med lite tittande i affärer. Därefter en fika på Kopp.
Lite vila på hotellet innan vi tog oss till Taverna Averna på Tredje långgatan. Så mysigt och fantastisk god mat. Vi började med en charkuteritallrik och lantbröd med en röra på rödbetor/ färskost och ruccolapesto. Ljuvligt! Sedan åt vi kalvrygg med Karl-Johansvamp och vinägerkokt lök. Till detta drack vi ett jättegott ekologiskt rött vin. 
Ja, fantastiskt var alltihop!


Därefter tillbaks till hotellet. En sådan vistelse är att rekommendera. Supersköna sängar och en frukost som är helt underbar! Ja, den hamnar nog i topp på min hotellfrukost lista!

Nyårsafton i bilder- Tack Fam. JohanssonSupermysig nyåraafton med god mat, samtal och mycket skratt! Så tack kära vänner! 


RSS 2.0