Årets gran
Barn av sin tid


På julafton fyller min söta moster 60 år. Igår var vi uppbjudna till min kusin Henrik för att vara med på en överraskningsmiddag för henne. Fullkomligt älskar sådant! Överraskningen blev total och det var superkul att se hennes reaktion!
God middag, tårta, många glada skratt, presentöppning fick kvällen att gå grymt fort.
Roligt var det också att min morbror kontaktat SVT och fått tag i barnprogrammet som min moster var med i som sjuåring. Programmet hette Lekhörnan och sändes 1960.
När vi tittade på det hela blev det så tydligt att vi alla är barn av vår tid. I denna lekhörnan pratade barnen knappt. De svarade endast på tilltal och sjöng barnvisor. Nästan total envägs kommunikation. Vilken tur att tider förändras:)
Söt som socker var lilla moster i allafall!


Luciamys

Ja, de sista dagarna har det varit mycket fix med Luciamys och förberedelse för glöggfest med grannarna. En väldigt trevlig sådan blev det! 
Bara så ni vet kex uttalas chex och inget annat;)

Sound of Music


En krasslig son hade en önskan idag och det var att se sin favoritfilm Sound of Music. Trots att han bara är 11 år är det hans favoritfilm. En riktig klassiker, väl värd att se!

Underbar traditionsenlig helg


Med mina underbara vänner styrde jag kosan söderut i lördags morse. Traditionsenlig resa till Gekås för att shoppa, bo i stuga, fika, äta och dricka gott, spela julklappsleken och bara tjöta som vi kan.
Äta och dricka ur kartong är utmärkt. Dessutom en flaska bubbel för att fira två av vännerna som fått nytt jobb!

Julkappsleken är hysteriskt kul och några klappar brukar hamna i min ägo.

En hel del shoppat blev det. Kunde bland annat inte motstå dessa kitchiga små porslinsfigurer. En thermokjol att ha på jobbet hör också till de bättre köpen.

Väl hemma hade maken fixat så fönstren lyste skinande rena och adventsstjärnorna lyste. Härligt!

Lika härligt var det dock inte att sonen drabbats av magsjuka under natten. Blä! Hoppas vi andra klarar oss!


RSS 2.0