Påsk 2013

Ja, allt blir ju inte som man tänkt sig. När jag kom hem på skärtorsdagen efter jobb och storhandling låg dottern med feber och halsont. Det var bara atompacka ihop sig för en kväll på jouren då den här mamman var helt säker pågå att det var halsfluss och visst hade hon rätt. En tio dagars Kåvepeninkur skall råda bot på detta.
Samma morgon hade jag fått sms från våra vänner, där de talade om att de insjuknat i influensa. Tala om att besvikelsen blev stor hos barnen, då de förstod att nu blir inte påskafton som vanligt.
På långfredagen lagades det diverse mat innan vi åkte till goa svärmor för att äta middag, dock utan vår sjukling som stannade hemma.  Vi stannade inte så länge pga av detta.
På påskaftonens morgon dukades det upp till påskfrukost med nubbesallad, sill, ägg och annat gott.
Då påskaftonen inte skulle firas hos Johanssons beslöt vi och resten av gänget att träffas på dagen i allafall. Vi samlades i Äskhultsby för korvgrillning, lek, fika, äggrullning och äggjakt. Oerhört uppskattat av barnen men även av oss vuxna. Tack Anna för att du fixade så bra uppdrag till äggjakten. =)
Här nedan syns alla våra ägg, personligt målade och redo för det stora racet;) 17 ägg målade av alla i gänget i åldersspannet 4-44 år. Härligt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0