Alster/BröllopskortSom sagt så har jag inte pysslat på flera år, varken tiden eller lusten har funnits.
Mamma och pappa skulle på ett väldigt speciellt bröllop idag och önskade så, att jag kunde göra ett kort till brudparet.
Givetvis fixade jag det och så här blev det!

TheodorDenna underbara goding kom till världen den 16 juli som andra barn till min fina vän Eva och hennes Martin.
Ljuvligt att få mysa med en sån här liten kille!
Ytterligare ett underverk att lära känna.En hektisk start på höstterminen


Ja, det har verkligen varit en hektisk start på hösterminen. Dottern har flyttat till en mysig vindsvåning på Hönö. Den delar hon med en jättego tjej från Göteborg som heter Sanna.
Det har också varit otroligt mycket att fixa inför flytt och stundande långsegling. Visumfoto, nytt pass, vanligt passfoto, personbevis för visumansökan, sandaler till seglingen, lite husgeråd, gympadojjor m.m.
Sonen har börjat på nytt fritids, jag har fått ändra mina arbetstider till det sämre på grund av sonens skoltaxi samt större barngrupp.
Förutom detta har jag varit på ett fantastiskt kul 50- årskalas hos Micke. Så mycket har jag inte buggat på närmare 20 år:)
Trevliga middagar med vänner har hunnits med på helgerna.
Fotbollsträningarna har kommit igång igen.
Har dessutom köpt träningskort på Friskis. Så förra veckan blev det ett medelpass, ett dans fuego och ett dans fusion. Superkul!
Föräldramöte på Öckerö har vi också varit på. Det känns verkligen att det är en superbra skola och dottern älskar det! Ja, det är underbart att höra hennes glädje när vi pratas vid varje kväll.
En kväll fick vi också hälsa på skolskeppet Gunilla som dagen efter skulle segla iväg med samhällstvåorna. Spännande att få se det skepp som skall ta dottern till en massa spännande platser runt jorden under kommande tre år! Första resan startar i december. Flyg till Marocko. I hamnstaden Safi startar de sen sin långa segling med stopp på Las Palmas, Kap Verde, Grenada, Santo Domingo för att sedan avslutas i Miami i februari.
Ja, detta äventyr hade jag gärna också varit med om. Så glad för dotterns skull!

Ny klänning


Linda, min fantastiska vän, som blev färdig direktris precis innan sommaren, hjälpte mig att fixa en klänning till min tränarkollegas 50- årsbaluns den 16/8.
Ritade en skiss hur jag skulle vilja att den såg ut. Sedan gjorde vi en shoppingtur till Borås. Givetvis valdes ett tyg i min favoritfärg, blått!!!
Sedan har Linda modifierat den under resans gång så att den skulle sitta som en smäck!:)
Hon sydde också ett slags skärp som är avtagbart om jag vill markera midjan lite extra.

Ja, jag är så glad över att äntligen få en klänning som passar min kurviga kropp helt perfekt! En klänning som följer svanken perfekt utan att det blir en bulle med tyg som ligger därbak.
Så tack underbara vän!
Vill du ha ett plagg som passar dig perfekt är Linda tjejen som kan förverkliga det!

RSS 2.0